Основний розділ
- Вертикальний прес для сиру, як вибрати?Вертикальний прес для сиру та особливості його вибору. Ми підготували для Вас 7 питань, які варто поставити виробнику при покупці вертикального пресу для сиру.Повна версія статті
- Догляд за молочним обладнанням та інвентаремСлід пам " ятати, що весь молочний інвентар і обладнання треба тримати в чистоті і справними. Адже це запорука високої якості молока та молочних продуктів.Повна версія статті
- Теплова обробка молокаБудь-який тепловий вплив на молоко порушує його первісний склад і фізико-хімічні властивості. Ступінь фізико-хімічних змін складових частин молока залежить головним чином від температури і тривалості теплової обробки.Повна версія статті
- Что представляет собой молокоприемный пункт: назначение, устройство и оборудование?Каким должен быть пункт приемки молока, чтобы обеспечить прием молока, его учет, оценку качества, охлаждение, хранение и загрузку в машину?Повна версія статті
- Рецепт приготування сиру Томме в домашніх умовахПокроковий рецепт приготування сиру Томме в домашніх умовах.Повна версія статті
- Рецепт приготування сиру Сулугуні в домашніх умовахПокроковий рецепт приготування сиру Сулугуні в домашніх умовах.Повна версія статті
- Технологія виробництва твердих сирівТехнологія виробництва сиру складається з ряду послідовно виконуваних операцій і заснована на концентрації, фізико-хімічних і біохімічних перетвореннях складових частин молока.Повна версія статті
- Технологія насипного сируРосійський сир – це твердий сир (точніше треба називати напівтвердий сир з низькою температурою другого нагрівання.Повна версія статті