Холодильні камери для хлібобулочної та кондитерської промисловості
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- +380 (96) 892-79-29Юрій
- +380 (98) 636-98-47Роман
Наша компанія пропонує великий вибір холодильних камер для харчових продуктів, та промислового призначення, в тому числі в нас є холодильні камери для хлібобулочної та кондитерської промисловості. Ми також здійснюємо їх доставку та монтаж.
На підприємствах з виробництва, зберігання та реалізації хлібобулочних та кондитерських виробів часто застосовують шокове заморожування. Ця технологічна операція має на увазі швидке охолодження продуктів до температури -8 градусів. В результаті виходить напівфабрикат, який після розморожування зберігає смак та щільність.
Під шоковим заморожуванням розуміють технологічну операцію, яка допомагає збільшити термін зберігання хлібобулочних та кондитерських виробів. При низьких температурах зберігається харчова цінність та товарний вид продукції, що дозволяє заслужити довіру покупців та збільшити рентабельність підприємства.
При швидкому заморожуванні використовують спеціальні агрегати, де температура хліба та інших готових виробів опускається до +3 градусів або нижче. При цьому великі та щільні продукти високої жирності охолоджують поступово (м’який спосіб), а дрібні та тонкі – швидко (жорсткий метод).
На підприємствах, які виробляють, зберігають або реалізують хлібобулочну та кондитерську продукцію, використовують такі види швидкого заморожування:
- Заморожування тіста. Тісто можна заморозити відразу після замішування або після того, як воно досить настоїться. Це ніяк не вплине на його смак, запах чи консистенцію. Випікання приступають відразу після розморожування.
- Заморожування готової продукції. Готовий хліб, печиво та іншу продукцію заморожують твердим способом. Перед вживанням виробу розігрівають у мікрохвильовій печі.
- Заморожування напівфабрикатів. Тут хлібобулочний чи кондитерський виріб спочатку випікають до напівготовності, а потім поміщають в апарат шокового заморожування. Після того, як воно охолоне до потрібної температури, його переносять у морозилку і зберігають при -18 градусів. Перед вживанням напівфабрикат розморожують та допікають до потрібного стану. Деякі підприємства використовують технології, що не вимагають його попереднього розморожування.
У кондитерському та хлібобулочному виробництві часто застосовують обладнання швидкого та глибокого заморожування, відоме також як тунельні швидкоморозильні апарати. Вони оснащуються морозильними камерами, де вироби розміщуються на піддонах. Залежно від обсягу камери та виду продукції тривалість заморожування становить 30–60 хв.
Тунельні швидкоморозильні агрегати бувають з одним або двома дверима. У першому випадку заморожування відбувається за певним циклом, у другому – безперервно. Глибоке охолодження можливе завдяки швидкому руху повітря, температура якого становить від -30 до -35 градусів. Після того, як хліб або інша випічка досягне потрібної температури, візки з піддонами виймають. Охолоджену продукцію упаковують та відправляють у морозильник на тривале зберігання.
Автоматизовані лінії встановлюють на підприємствах, у яких продуктивність становить понад 300 кг/год. З їх допомогою можна:
- автоматизувати процес;
- зменшити штат співробітників;
- підтримувати стерильні умови на виробництві;
- мінімізувати ймовірність неправильного чи нерівномірного укладання товарів.
Купуючи обладнання в нас, ви отримаєте:
- комплексне обслуговування;
- проєктування та встановлення обладнання під ключ;
- доступні ціни;
- висока кваліфікація інженерів-проектувальників та монтажників;
- сучасна матеріально-технічна база.
Детальною інформацією, звертайтеся, будь ласка, за номером телефону на сайті.
Наші фахівці здійснюють безкоштовну консультацію та розрахунок камер. Запрошуємо до співробітництва!
Компанія ТОВ ІКР ГРУП.
Основні | |
---|---|
Виробник | Paul Guenter |
Країна виробник | Німеччина |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: Ціну уточнюйте