Кошик
104 відгуків
+380 (97) 846-89-86
+380 (96) 892-79-29
+380 (98) 636-98-47
IKR Group - твій надійний постачальник обладнання та комплексних рішень
Кошик

Холодильна камера для ресторану

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

  • В наявності
Холодильна камера для ресторану
Холодильна камера для ресторануВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (97) 846-89-86
Вадим
  • +380 (96) 892-79-29
    Юрій
  • +380 (98) 636-98-47
    Роман
+380 (97) 846-89-86
Вадим
  • +380 (96) 892-79-29
    Юрій
  • +380 (98) 636-98-47
    Роман

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

   Наша компанія пропонує великий вибір холодильних камер для зберігання молока, сиру та іншої харчової продукції, виготовляємо камери різного розміру, а також здійснюємо їх доставку та монтаж.

Компанія «ІКР ГРУП» – виробник сучасного промислового холодильного обладнання для зберігання та реалізації продуктів харчування. У колекції представлені морозильні та холодильні камери для сиру, квітів, фармацевтичної та іншої харчової продукції. Вони виготовляються з безпечних матеріалів із застосуванням актуальних технологій та за дотриманням міжнародних стандартів якості. У нас також є команда, яка займається встановленням, ремонтом та технічним обслуговуванням холодильників.

Переваги:

  • власна матеріально-технічна база;
  • висока кваліфікація інженерів та монтажників;
  • можливість купити холодильне обладнання для ресторану за адекватною ціною;
  • можливість встановлення обладнання під ключ;
  • гарантія якості.

Умови зберігання продуктів у холодильній камері для ресторану.

Зазвичай ресторани, бари та кафе оснащуються холодильними шафами, де зберігається щоденний запас продуктів. У великих закладах або використовують кілька великогабаритних холодильників або будують окрему холодову кімнату. Вона оснащується датчиками та електронікою, яка дозволяє підтримувати температуру в межах від -5 до +5 градусів та вологість близько 95%. За таких умов можна зберігати більшість продуктів.

Продукти харчування повинні зберігатися згідно з такими вимогами:

  • охолоджене м’ясо та риба: температура від 0 до +2 градусів, вологість – 65—75%;
  • заморожене м’ясо та риба: температура від -10 до -30 градусів, вологість – 70—85%;
  • свіжі овочі та фрукти: температура – ​​від 0 до +15 градусів, вологість – 50-95%;
  • сир, сирна продукція та ковбасні вироби: температура – ​​від 0 до +6 градусів, вологість – 65—75%;
  • молоко та молочна продукція: температура – ​​від 0 до +6 градусів, вологість – 60—85% тощо.

Окрім цього, варто пам’ятати про товарне сусідство сировини та готові страви в холодильній камері. Наприклад, заморожені та охолоджені продукти потрібно зберігати окремо: перші у морозильнику, другі – у холодильнику. Продукти, що мають різкий запах, ізолюють від інших. Наприклад, якщо залишити оселедець, прянощі або часник в основній холодильній камері, їх запах передасться напівфабрикатам, молочній продукції та сиру.

Борошно, крупи, макаронні вироби та інша суха продукція повинна зберігатися окремо від «вологої». Інакше вона вбере зайву вологу, що позначиться на її органолептичних властивостях (смак, запах, колір, консистенція).

Внутрішній простір морозильних та холодильних камер слід розділити на секції. Так зручніше зберігати м’ясо окремо від риби, напівфабрикати окремо готових страв. Продукти, які щойно доставлені з магазину, повинні зберігатися в заводському пакуванні. Так легше дізнатися дату виробництва та умови зберігання.

Наші фахівці здійснюють безкоштовну консультацію та розрахунок камер. Запрошуємо до співробітництва!

Компанія ТОВ ІКР ГРУП.

Характеристики
Основні
ВиробникPaul Guenter
Країна виробникНімеччина
Гарантійний термін12 міс
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner