Компанія ТОВ ІКР ГРУП здійснює постачання, а також розробляє і виготовляє широкий спектр обладнання, запасних частин і комплектуючих для власників молочних ферм, підприємств із переробки молока та для різних галузей промисловості: молочної, масложирової, кондитерської, хлібопекарної та інших. Пропонуємо сироварні, пастеризатори, варильні котли, реактори, змішувачі, ферментатори, буферні ємності, ємності з нержавіючої сталі об’ємом : 50л, 100л, 200л, 300л, 400л, 500л, 600л, 800л, 1000л, 1200л, 1500л.
Сироварня призначена для виробництва: пастеризованого молока, творогу, м'яких, твердих сирів, ряжанки, кефіру, йогуртів тощо.
Комплектація сироварні-пастеризатора на 300 літрів:
- молочна ємність з гріючою сорочкою з нержавіючої сталі AISI 304 товщиною не менше 2,5 мм;
- для забезпечення санітарно-гігієнічних правил виробництва харчових продуктів і зниження тепловтрат в навколишнє середовище сироварня має дві однакові знімні кришки;
- подача продукту в робочу ємність здійснюється зверху. Злив продукту здійснюється через зливний кран. Зливний кран дозволяє проводити швидкий, і щадний випуск сирного зерна і виключає його застрявання (ДУ 65);
- для рівномірного нагрівання сироварня забезпечена перемішуючим пристроєм, який складається з мішалки на відвідному механізмі, валу мішалки, сполучної муфти і мотор-редуктора (потужність – 0,37 кВт);
- нагрівання теплоносія в теплообмінній сорочці здійснюється ТЕНами, розташованими в об’ємі сорочки (3 ТЕНи по 6 або 7,5 кВт 380В);
- охолодження продукту здійснюється шляхом подачі охолодженої води в теплообмінну сорочку, через кульовий кран або електроклапан (опціонально) і зливу через зливний кран;
- ліра для нарізки згустку (вертикальна);
- книжка для зливу сировотки;
- блок управління сироварні;
- габаритні розміри (Д*Ш*В): 1400*1400*1800 мм;
- вага: 165 кг.
Сироварня виконує наступні процеси:
- автоматичне нагрівання до заданої температури та витримка при цій температурі протягом заданого часу;
- пастеризація молока;
- дозрівання та підвищення кислотності молока;
- дозрівання згустку (ферментація);
- нарізка сирного згустку по вертикалі за допомогою ліри;
- постановка зерна, вимішування та сушіння зерна (за допомогою мішалки з реверсом та регулюванням оборотів);
- злив сироватки та формування сирного пласта;
- частковий злив сировотки для розкислення або формування сирного пласта;
- заповнення форм наливом (за допомогою зливного крана);
- чеддеризація сирного пласта;
- стуфатура готової головки сиру (тепла камера, підтримка заданої температури);
- приготування Рікотти із сировотки після варіння сичужних сирів.
Так само, при покупці сироварні у нас ми надаємо Вам у подарунок літературу, рецепти та технології виробництва різної кисломолочної продукції.
В комплекті з кожною сироварнею надаємо повний пакет документів: рахунок, видаткову накладну, гарантійний талон, паспорт, інструкцію з експлуатації, схему підключення.
За бажанням замовника наша компанія додатково проводить розробку індивідуальних технологій, технологічних карт і здійснює пуско-налагоджувальні та монтажні роботи з навчанням персоналу.
За більш детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів!
Компанія IKR GROUP.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Продуктивність | 300 кг/добу |
Вага | 165 кг |
Тип | Ванна для сирів |
Габаритні розміри | |
Довжина | 1400 мм |
Ширина | 1400 мм |
Висота | 1800 мм |
- Ціна: від 254 000 ₴