Кошик
96 відгуків
+380 (97) 846-89-86
+380 (96) 892-79-29
+380 (98) 636-98-47
IKR Group - твій надійний постачальник обладнання та комплексних рішень
Кошик

Прес-візок для творогу 250л. Ванна для пресування творогу

72 000 ₴

  • В наявності
Прес-візок для творогу 250л. Ванна для пресування творогу
Прес-візок для творогу 250л. Ванна для пресування творогуВ наявності
72 000 ₴
+380978468986
  • +380 (97) 846-89-86
    Вадим
  • +380 (96) 892-79-29
    Юрій
  • +380 (98) 636-98-47
    Роман
+380978468986
  • +380 (97) 846-89-86
    Вадим
  • +380 (96) 892-79-29
    Юрій
  • +380 (98) 636-98-47
    Роман
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

   Прес-візок для творогу 250л - використовується в молочному виробництві для механічного стискання сирного згустку і для видалення надлишків вологи. Таким чином можна досягти оптимального показника вологості у сирі, що відповідає державному стандарту.

   Ванна для пресування творогу обладнана:

  • ємністю з подвійним перфорованим дном і торцевими стінками для збору та відділення сировотки;
  • гвинтовим пресуючим пристроєм;
  • знімними металевими гратами для забезпечення дренажу молочної сировотки;
  • патрубком для видалення сировотки DN 32 мм, з затвором дисковим розбірним;
  • має колісні опори зі стопорами для зручного переміщення виробничим приміщенням.

   Виготовленна із харчової нержавіючої сталі AISI 304.

   Технологічний процес пресування сиру за допомогою прес-візка:

Технологічний процес пресування складається з наступних етапів. Злитий із сирних ванн сирний згусток з частиною сировотки розливається в міткалеві, бязеві або лавсанові мішечки. Мішечки з сиром укладаються рядами на встановлену на дні прес-візка внутрішню ванну, виготовлену з перфорованого листа, яка створює зазор між мішками з сиром і V-подібним дном прес-візка. На мішечки з сиром зверху кладеться плита, що пресує. Потім на обічайку, що проходить по верхньому краю ванни прес-візка, встановлюється рама з коміром, який упирається в укладену на мішечки з сиром плиту. Прес-візок готовий до роботи.

Оператор починає закручувати встановлений у рамі воріт, який, упираючись у плиту, створює тиск на покладені мішечки з творогом. Під дією цього тиску частина сироватки, що міститься в сирі, видаляється і стікає з прес-візка. Таким чином, відсотковий вміст вологи у сирі знижується. Під час пресування рекомендується контролювати інтенсифікацію віджиму сироватки, щоб кінцевий продукт був вологим однорідно. Для цього оператор періодично струшує мішки і перекладає їх таким чином, щоб ті, що були знизу, опинилися нагорі і навпаки. Для того щоб було зручно переміщати прес-візок для сиру по цеху або в холодильну камеру, це обладнання оснащене колесами зі стопором і технологічною ручкою.

   У візку об'ємом 250 літрів можна спресувати близько 100 кг готового сиру. Це надійне та ефективне обладнання дозволяє випускати молочні продукти належної якості.

За більш детальною інформацією звертайтеся до наших менеджерів!

Компанія ТОВ ІКР ГРУП.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
ТипВанна для сирів
Інформація для замовлення
  • Ціна: 72 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner