Маслобійка 200 літрів - масловиготовлювач періодичної дії барабанного типу і призначений для збивання вершків, попередньо отриманих сепаруванням в сепараторі, в вершкове масло. Вершки жирністю від 25 до 40 відсотків через люк заливаються в барабан масловиготовлювача, приблизно до 0,4-0,5 (до половини) всього геометричного об'єму.
Для якісного збивання вершкового масла заповнення вершками слід проводити в межах 0,4-0,5 від загального об'єму. Наприклад, в маслобійку геометричним об'ємом 100 літрів для найкращого збивання заливають від 40 до 50 літрів вершків за раз. Тривалість збивання від 40 хвилин до 120 хвилин і залежить від температури, складу сировини, ступеню пастеризації. Всередині барабана розташовані лопасті, які підхоплюють вершки і падаючи під власною вагою, розбиваються в барабані.
Багаторазове повторення ударів і перемішування призводять до ущільнення масла, з-за чого і утворюється продукт пластичної консистенції. Барабан зупиняється після утворення масляного зерна, потім відбувається злив сколотини у флягу через спускний кран. Масляні зерна збиваються до тих пір, поки не утворюється суцільний шар масла.
Конструкція маслобійки:
Конструктивно маслобійка складається з циліндричної горизонтальної ємності (барабана) (1), яка встановлюється на рамі (2). Усередині ємності розташовані чотири спеціальні лопасті, розміщені під певним кутом. Мотор-редуктор (3) також встановлений на рамі, через муфтове з'єднання з ємністю. З його допомогою здійснюється обертання ємності навколо своєї осі. Ємність оснащена люком для завантаження вершків (4), а також краном для зливу сколотини (5). На торці ємності розміщено оглядове вікно діаметром 50 мм (6), що використовуються для спостереження за процесом збивання масла.
За більш детальною інформацією звертайтеся до наших менеджерів!
Компанія IKR GROUP.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Стан | Нове |
Тип | Маслоробка |
Привод | Електричний |
- Ціна: 156 600 ₴